Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσουλμάνοι επιβάλλουν τη Σαρία στη… Γερμανία! (ΦΩΤΟ)

Η φωτιά στην αυλή του γείτονα έρχεται και στη δική σου...

Την ώρα που διάφοροι άφρονες ψευτοπροοδευτικοί χαίρονται και καμαρώνουν για τα αθρόα κύματα λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα, η σημερινή Γερμανία βιώνει την πρώτη "Αστυνομία" επιβολής του σκληρού ισλαμικού Νόμου, της απάνθρωπης και προσβλητικής για τα ανθρώπινα δικαιώματα Σαρία! Αυτή η μουσουλμανική "αστυνομία" γυρνάει στους δρόμους της γερμανικής πόλης...

Βούπερταλ, επιβάλλοντας...ποινές στους άνδρες μουσουλμάνους που "πίνουν...μπύρα του διαβόλου" ή στις μουσουλμάνες που δεν φοράνε...μαντήλα ή φαίνονται τα...χέρια τους!

Είναι βέβαιο ότι αυτός ο παραλογισμός δεν θα αργήσει να έλθει και στην Ελλάδα, όπου οι γυναίκες των περίπου 2 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στη χώρα μας, μεταφέρουν μαζί με τα μουσουλμανικά ή εθνικά τους ήθη και έθιμα, τις μαντίλες και τις μπούργκες! Ενισχυμένοι δε από τα της λεγόμενης "πολυπολιτισμικότητας" και υποκινούμενοι από ξένα κέντρα και...γειτονικές μας φιλοισλαμικές κυβερνήσεις θα θελήσουν να επιβάλλουν και στη χώρα μας το δικό τους Δίκαιο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου