Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παπισμός προωθεί την Ουνία στη Ρουμανία!

Ντροπή στον Πατριάρχη Ρουμανίας που δέχεται τα καραγκιοζιλίκια...

Όταν ο μέγας Εθναπόστολος και Οσιομάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε τον "Πάπα να καταράσθε...", έβλεπε και τα πνευματικά και τα κοσμικά. Έβλεπε και την αποκοπή των Ρωμαιοκαθολικών από το Σώμα της μιας και μόνης Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, με το σχίσμα, και τις ανθελληνικές συμπεριφορές του Παπισμού και τις αντιορθόδοξες δραστηριότητες των Ουνιτών. Αυτούς, λοιπόν τους απεσταλμένους του Βατικανού και τους "ουνίτες" που ως προβατόσχημοι λύκοι φορούν ορθόδοξα άμφια αλλά μνημονεύουν τον Πάπα, δέχθηκε για να...
φτιάξουν...Εκκλησία μέσα στην Εκκλησία ο Πατριάρχης Ρουμανίας. Απλώς, σύντομα θα δεί ο κ. Δανιήλ ότι τα σημερινά "καραγκιοζιλίκια" θα μετατραπούν σε τραγωδία για το Πατριαρχείο της Ρουμανίας και το πλήρωμά του. Συνεπώς, ντροπή...
"Ρουμανία 30 Αυγούστου 2014
Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ δέχθηκε την επίσκεψη του Καρδινάλιου Leonardo Sandri, υπεύθυνου του Συμβουλίου των Ανατολικών Εκκλησιών στο Βατικανό.
Ο Καρδινάλιος συνοδευόταν από τον παπικό “Αρχιεπίσκοπο” Βουκουρεστίου Ioan Robu και από τον “ επίσκοπο”Mihai Frăţilă (ΟΥΝΙΤΗ) , “επίσκοπο” της νέας ελληνο-καθολικής (ΟΥΝΙΤΙΚΗΣ) Μητρόπολης Βουκουρεστίου.
Μετά τη συνάντηση στην Πατριαρχική κατοικία, ο Καρδινάλιος Leonardo Sandri δήλωσε: «Ήρθα στη Ρουμανία για να είμαι κοντά στην ελληνο- καθολική Εκκλησία (ΟΥΝΙΤΙΚΗ) αυτές τις μέρες στην εγκατάσταση του νέου επισκόπου, Mihai Frăţilă και σκέφτηκα , στο πλαίσιο αυτό, ότι θα έπρεπε να επισκεφθώ και τον Μακαριώτατο Πατριάρχη της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Δανιήλ για να του μεταφέρω το χαιρετισμό της Αυτού Αγιότητας του Πάπα Φραγκίσκου Α ', ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής τόσο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας όσο και του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Δανιήλ.»
Η ουνιτική “επισκοπή” του Αγίου Βασιλείου στο Βουκουρέστι έχει έδρα τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου που χτίστηκε μετά την ανατροπή του καθεστώτος Τσαουσέσκου. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο αντιπρόσωπος του πάπα στη Ρουμανία, Francisco Lozano Havrer, και ουνίτες “επίσκοποι” από Ρουμανία, Ουκρανία, Ελλάδα και Ουγγαρία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου