Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Μεγαλόχαρη Τήνου ο αρχιεπίσκοπος Μ.Βρετανίας (ΦΩΤΟ)

Κατάμεστος ο ναός από προσκυνητές
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, ιερούργησε σήμερα Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στον κατάμεστο πιστών Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, με τη συμμετοχή των...
Ιερέων του Ναού και παρεπιδημούντων Κληρικών.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Φανερός υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο κ. Γρηγόριο στα προπύλαια του Ιερού Ιδρύματος και προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας τον καλωσόρισε εκ μέρους του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχαριστώντας τον για την ευλογητή παρουσία του ευχόμενος μακροημέρευση και ακύμαντη ποιμαντορία στην Εκκλησία της Μεγάλης Βρετανίας.
Αξιοσημείωτη και συγκινητική είναι τις ημέρες αυτές η προσέλευση των πιστών από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και όλης της Υφηλίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ώστε να προσκυνήσουν το περίπιστο και θαυματουργό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης και να εκζητήσουν τη βοήθεια και μεσιτεία της Θεοτόκου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος με αμείωτο ενδιαφέρον φροντίζει ώστε το Ιερό Ίδρυμα να λειτουργεί άψογα, να τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες και να εξυπηρετούνται και να βρίσκουν ανάπαυση οι προσκυνητές που συρρέουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου