Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή την παρουσιάστρια απέλυσαν ως ρατσίστρια!...

Είχε αποκαλύψει στο BBC τις θηριωδίες των πακιστανών παιδεραστών!

H Σαμ Μέισον, ήταν παρουσιάστρια του BBC μέχρις ότου απολύθηκε ως “ρατσίστρια”. Ο λόγος; Εταιρεία ταξί την “κάρφωσε” όταν η όμορφη Σαμ είχε ζητήσει τηλεφωνικά έναν “μη ασιάτη ταξιτζή” για να μεταφέρει την ανήλικη κόρη της.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις συμμορίες πακιστανών παιδεραστών που βίασαν και βασάνισαν εκατοντάδες παιδιά, η Μέισον ξέσπασε με...

μήνυμα της στο Facebook: “Βρωμοπακιστανοί μπάσταρδοι του Ρόθερχαμ (η πόλη – κέντρο της θηριωδίας)… τώρα, όσοι είχατε προσβληθεί επειδή ζήτησα μη πακιστανό να φέρει το παιδί μου σπίτι, να πάτε να γ***”!
Εάν βέβαια δεν είχε επιμείνει, το πιθανότερο θα ήταν η κόρη της να συγκαταλέγονταν ανάμεσα στα 1500 παιδιά, των οποίων οι πληγές δεν θα σβήσουν ποτέ. Τι θα έλεγε τότε; “Ξέρεις κοριτσάκι μου, σε κατέστρεψα για να μην με πουν ρατσίστρια και χάσω την θεσούλα μου…”

Φαντασθείτε τί έχει να γίνει στην Ελλάδα όταν οι διάφοροι εγκληματίες, ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης και πολλών ¨κουσουριών" θα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον των πολιτών επικαλούμενοι παραβιάσεις του...αντιρατσιστικού Νόμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου